Tuesday, July 29, 2008

Honda hitam bertinted hitam

Masa lunch kat Kruan Thai Bukit Antarabangsa, member aku Dolly sampai dengan kereta Honda City hitam bertinted hitam persis anak menteri pinjam kereta bapa, heh. Kami bertiga duduk makan dan bincang.

"Fie ko gi wayang naik kereta aku ler" Dolly cadang agak menarik

"Ok, ko gi kat belakang giant. Aku nak parking kat bawah sana pastu ko tunggu aku kat luar K" aku putuskan dan beredar dulu untuk bawak kereta aku parking di sana.

Cuaca terlalu cerah dan terik, Aku parking dan berjalan keluar dari tempat parking dalam bangunan. Cerah giler...aku silau dan samar-samar kereta Honda hitam bertinted hitam menunggu di luar. Aku berlari anak dan terus masuk ke dalam kereta. Huh...panas seh.

Hrmm?? sejak bila diorang kat depan ni belajar cakap Tamil dan aku toleh keluar tingkap kereta, nampak Dolly dan bini aku melambai-lambai dari seberang jalan dengan kereta Honda hitam bertinted hitam juga.

Aduh! malu-malu...

2 comments:

juju6690 said...

kesian dolly dgn keta honda hitamnya..

Alfiearth said...

Kawan aku tu nama penuh dia Dolly Parton :D